Uw partner in B2B marketing intelligence

Over Sizo

Sizo is één van de grootste spelers in B2B marketing intelligence. Sizo ondersteunt met haar advies, inzichten, methodieken en tools de marktbewerking van vele grotere bedrijven in Nederland en België. Doel hierbij is om bedrijven aantoonbaar meer rendement te laten halen uit B2B marktbewerking, zowel bij acquisitie als het ontwikkelen en behouden van bestaande klanten. In november 2018 is Sizo overgenomen door Company.info, onderdeel van FD Mediagroep.

Company.info is in 1998 begonnen op een zolderkamer, maar inmiddels gefuseerd met Webservices.nl en Sizo, onderdeel geworden van FD Mediagroep én uitgegroeid tot marktleider van bedrijfsinformatie en bedrijfsnieuws voor de zakelijke professional. Company.info helpt professionals aan de hand van data om beter geïnformeerd te zijn om zo tot de beste zakelijke beslissingen te komen. Het bedrijf biedt complete, betrouwbare en actuele informatie, zakelijk nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders.

Geschiedenis Sizo

Sizo is opgericht door Simon Zomerdijk. Vanuit praktijkervaring leerde Simon dat er behoefte was aan het uit handen nemen van de totale zorg voor datamanagement. Om deze reden richtte hij in 2001 Sizo op. Inmiddels is Sizo dankzij haar jarenlange ervaring en continue innovatie uitgegroeid tot dè B2B Marketing intelligence specialist van Nederland.

De basis voor de diensten van Sizo, is de Sizo Database. Sizo heeft de volledige Nederlandse en Belgische zakelijke markt in kaart gebracht en beschikt over een veelheid aan kenmerken van bedrijven, die gebruikt worden voor Marketing Intelligence doeleinden. Naast de standaard basis bedrijfskenmerken zoals ‘aantal medewerkers en de ‘SBI’ vult Sizo haar database aan met diverse bronnen zoals bijvoorbeeld: webdata, vacaturedata en financiële data.

Sizo combineert deze kenmerken met uw eigen data en transformeert deze gegevens naar informatie. Vanuit deze informatie creëren we intelligence door middel van analyses en voorspelmodellen met als doel bruikbare output ter optimalisatie van uw marktbewerking.

Sizo levert geen producten, maar gaat een samenwerking met u aan waarbij de ondersteuning en adviserende rol van de specialisten een belangrijke toegevoegde waarde is.

In haar 17-jarige bestaan heeft Sizo ruim 1.200 bedrijven in Nederland bediend. Sinds november 2018 is Sizo is onderdeel van Company.info