Betere conversies door gerichte marktbewerking

Atijd voldoende kwalitatieve leads

Nieuw: Sizo Data Qualified Leadservice

Heeft u behoefte aan meer kwalitatieve leads? En wilt u daarbij grip op de opvolging van leads? Met de Data Qualified leadservice heeft u altijd een stroom aan leads. Data qualified leads zijn bedrijven waarbij uit data analyses is gebleken dat er mogelijk een interesse is in jullie dienst/product. Denk hierbij aan bedrijven die verhuisd zijn, waar een wisseling van DMU heeft plaatsgevonden, bedrijven die MVO belangrijk vinden, of bedrijven die simpelweg lijken op jullie huidige klanten.

Met de Data Qualified Lead Service van Sizo heeft u:

Hogere conversies

Met de Data Qualified Leadservice van Sizo benadert u alleen die leads met de hoogste scoringskans. U ontvangt daarbij advies over de manier waarop u deze leads het beste kunt benaderen om de kans op succes te vergroten. Welke kanaal kunt u bijvoorbeeld het beste inzetten? En welke propositie past het beste bij deze lead?

Volledige ontzorging

Zonder inspanning ontvangt u altijd voldoende kwalitatieve leads. Deze leads zijn direct zichtbaar in de tool waarmee vandaag de dag al gewerkt wordt. U heeft inzicht in de leads die voor uw organisatie interessant zijn. Bedrijven waarbij op basis van de data kan worden aangegeven dat er (nieuwe) verkoopkansen zijn voor uw organisatie.

Happy Sales, happy customers

Een continue kwalitatieve leadstroom zorgt voor een tevreden salesafdeling. Met de Data Qualified Leadservice zit sales altijd op het juiste moment bij de juiste persoon aan tafel aan tafel. Hierdoor ervaren de klanten uw aanbod nooit als storend, maar als een toegevoegde waarde op het juiste moment.

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de Data Qualified Leadservice? Of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of via het telefoonnummer 072 711 2636.

Meer Informatie?