24/7 een up-to-date database

Olaf van der Heijde

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met mij op.

Wist u dat jaarlijks gemiddeld 30 procent van de gegevens in uw database achterhaald, verouderd of anderszins vervuild is? Dit komt bijvoorbeeld doordat bedrijven verhuizen of contactpersonen veranderen. Wanneer de database niet goed onderhouden wordt betekent dit dat er regelmatig gebeld wordt naar foutieve telefoonnummers. Ook worden er dan mailings naar bedrijven verstuurd die niet meer bestaan of die zijn verhuisd. Dit zorgt voor onnodige irritatie en hoge kosten van uw marktbewerking. Een up-to-date database is daarom de belangrijkste randvoorwaarde voor efficiënte marktbewerking.

Altijd de meest up-to-date gegevens in uw database

Wanneer we uw database onderhouden, wordt uw database periodiek geactualiseerd. Wijzigingen worden doorgevoerd, nieuwe bedrijven opgevoerd en opgeheven bedrijven verwijderd. Zo bent u altijd zeker van een schoon en actueel klantenbestand. Samen met een Sizo consultant bepaalt u welke velden in uw database mogen worden overschreven en welke eventueel mogen worden aangevuld (verrijking).

Datakwaliteit tools

De Sizo dataconnector koppelt uw CRM systeem online aan de ‘BV Nederland en/of de BV België’ in de Sizo database. Zo bent u rechtstreeks verbonden met de meest complete B2B database van Nederland en/of België en maakt u onbeperkt gebruik van de data en de kennis in die database. De kwaliteit van de data in uw CRM systeem krijgt een enorme impuls.

 

Sizo webservices is een tool die u helpt u om data uit een online database snel te vinden, te herkennen en in te lezen in uw eigen applicaties. Met behulp van de Sizo Webservices kunt u de velden op webformulieren automatisch aanvullen met data. Zo beschikt een organisatie altijd over uniforme en foutloze data. Snel en efficiënt

Wat levert het u op?

  • 24/7 een up-to-date database
  • Geen irritatie bij relaties door foutieve contactgegevens
  • Kostenbesparing bij campagnes door minder waste
  • Tijdbesparing doordat data automatisch wordt geïmplementeerd
  • De kwaliteit van de data van JDE is verbeterd
  • Op basis van de juiste data heeft JDE optimaal haar markt gesegmenteerd
  • De datakwaliteit van T-mobile is aanzienlijk verbeterd
  • Het handmatig invoeren van leads is verleden tijd voor T-Mobile