Meer omzet door effectievere sales

Atijd voldoende kwalitatieve leads

Nieuw: Sizo Direct Sales Optimizer

Als salesmanager bent u altijd bezig met het behalen van targets. Grote uitdaging hierbij is vaak het hebben van voldoende goede leads waaruit geput kan worden. Met de Direct Sales Optimizer heeft de sales afdeling altijd een voorraad aan kwalitatieve leads waarvan u ook nog eens een volledig beeld heeft van wat er speelt bij deze leads, zodat er gericht op geanticipeerd kan worden.

De Direct Sales Optimizer zorgt voor effectieve salesgesprekken waarbij uw conversie cijfers gegarandeerd zullen stijgen. Dit komt doordat u op het juiste moment bij de juiste persoon aan tafel zit. Verkoopgesprekken worden hierdoor effectiever, waardoor kosten worden bespaard.

Met de Direct Sales Optimizer van Sizo heeft u:

Continu kwalitatieve leadstroom

Met de Direct Sales Optimzer ontvangt u 24/7 relevante leads. U ontvangt de juiste leads op het juiste moment. U ontvangt alleen die leads die voor uw organisatie interessant zijn. Denk hierbij aan bedrijven die zijn verhuisd, of bedrijven die groeiend zijn. Dit kan nieuwe verkoopkansen bieden voor uw organisatie.

360˚ klantbeeld

De Direct Sales Optimizer geeft u een volledig beeld van de leads die u ontvangt. U heeft op ieder moment, vanaf iedere locatie, vanaf iedere device volledig inzicht in de organisatie. Wat is het voor een bedrijf? Wat speelt er? Op welke manier kan je ze het beste benaderen? Met deze informatie ben je altijd relevant tijdens salesgesprekken.

Sales dashboard

Tot slot heeft u altijd een actueel beeld van kansen in de markt en inzicht in uw voorraad aan leads. Met het Sales dashboard kunt u eenvoudig rapportages maken en delen. Hierdoor kunt u tijdig inspelen op kansen en bijsturen waar nodig.

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de Direct Sales Optimizer? Of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of via het telefoonnummer 072 711 2636.

Meer Informatie?