Snel en eenvoudig nieuwe prospects selecteren

Olaf van der Heijde

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met mij op.

Bent u opzoek naar nieuwe leads? Uw prospectbestand veroudert sneller dan u denkt. Met nieuwe, actuele en correcte prospectsgegevens kunt u effectief in contact treden met uw doelgroep. Met de Sizo doelgroepselectie helpt Sizo u snel en eenvoudig aan nieuwe prospects. Wij garanderen u conversieverbetering en minder verspilling in uw wervingscampagne. U kunt ervoor kiezen om samen met ons uw prospectbestand samen te stellen of u kunt deze zelfstandig online selecteren en exporteren.

Doelgroepselectie met advies

Wilt u een doelgroepselectie met daarbij advies over de meest relevante selectiecriteria voor uw organisatie? Dan maakt één van onze specialisten samen met u de doelgroepselectie. Een doelgroepselectie is feitelijk een selectie uit de Sizo database op basis van de door u aangegeven (unieke) filters. De selectie resulteert in een aantal records dat aan uw criteria voldoet.

 

 

 

Direct online selecteren

Bent u opzoek naar een selectiebestand van adressen dat u snel en eenvoudig kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw marketingactiviteiten? CompanyView is hét platform waarop u op een snelle en eenvoudige wijze de ideale prospects vindt. Aan de hand van specifieke filters stelt zelfstandig de ideale prospectlijst samen voor iedere marketingcampagne. CompanyView bevat actuele en kwalitatieve informatie van meer dan 2,9 miljoen organisaties in Nederland.

 

Wat levert het u op?

  • Zuiver adressenbestand
  • Geen last van doorverwijzingen naar het hoofdkantoor
  • Hot prospects met een gegarandeerde hoge conversie
  • Mogelijkheid om snel en gemakkelijk uw eigen leadlijst samen te stellen
  • De Gemeente Rotterdam heeft op basis van webdata een doelgroepselectie op basis van de interesse in elektrisch vervoer
  • Het scoringspercentage van de campagne op elektrisch vervoer is aanzienlijk hoger dan gemiddeld
  • Sizo heeft Ziggo geholpen met het vinden van nieuwe interessante segmenten
  • Ziggo is in staat heel gerichte content te creëren en het benadermoment te optimaliseren.