Sizo organiseert Living Data Sessies voor B2B marketeers, salesprofessionals en data-engineers. Meerder keren per jaar organiseren wij kennissessies waarbij vakgenoten samenkomen om kennis op te doen over diverse  thema’s rondom B2B marktbewerking. Het doel van deze bijeenkomsten is altijd gericht op het creëren van kansen met en voor elkaar. Jaarlijks zijn er verschillende living data sessies in de vorm van masterclasses en rondetafelgesprekken.

Donderdag 9 mei 2019: Masterclass ‘Data Inspired Marketing in de praktijk’ 

Data heeft een enorme impact op het vak van de B2B marketeer. De vele nieuwe mogelijkheden volgen elkaar snel op. Maar wat zijn de ervaringen en successen in de praktijk met “Data Inspired Marketing”? Hoe helpt data je met verrassende inzichten in klanten en de markt? Hoe ontwikkel je met data de meest creatieve en succesvolle campagnes? En hoe kom je tot de beste leads voor sales?

Tijdens de masterclass Data Inspired Marketing in de praktijk” vertellen marketeers van bekende B2B bedrijven over hun visie, know-how en vooral praktijkervaring met door data geïnspireerde marketing. Het doel van de middag is om nieuwe ideeën op te doen voor de strategische en praktische inzet van data.

Sprekers

Egbert Adrichem – B2B marketeer – ING

ING zet data in om meer relevant in haar marktbewerking te zijn. De juiste klanten op het juiste moment aan sales uitleveren zorgt voor hogere conversies. Egbert geeft aan hoe je stap voor stap komt tot een data inspired wijze van leadgeneratie.

 

 

Hanneke Mulder – Directeur Marketing & Strategie – Veenman

Veenman viert dit jaar haar 100 jarige bestaan. Hanneke vertelt je in haar sessie hoe Veenman met data de juiste doelgroepen weet te vinden, effectieve campagnes ontwikkelt en gericht kan sturen op het resultaat van marketing.

 

 

Bas Kroon – Sr. Marketing Consultant – Sizo

Bas toont aan de hand van een tweetal praktijkcases aan hoe je data slim inzet om je social media campagnes te optimaliseren. Hij geeft je een aantal concrete handvatten waarmee je eenvoudig je conversies kan verbeteren.

 


Voor wie is deze masterclass  geschikt?

Deze masterclass is bij uitstek geschikt voor B2B marketing managers, (online) marketeers en andere B2B specialisten die interesse hebben in “Data Inspired Marketing”.

Praktische zaken

Datum: donderdag 9 mei 2019
Locatie: Spaces Amstel. Amsterdam
Tijd: 13.00 – 16.30, met afsluitend een borrel

*Voor relaties van Sizo zijn er geen kosten verbonden aan deze masterclass.

Meer informatie?

Neem contact op met Laura van Stralen via 072 7112636 of  per mail l.vanstralen@sizo.com.
Zorg dat je er snel bij bent, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Over Sizo

Sizo is één van de grootste spelers in B2B marketing intelligence. Sizo ondersteunt met haar advies, inzichten, methodieken en tools de marktbewerking van vele grotere bedrijven in Nederland en België. Doel hierbij is om bedrijven aantoonbaar meer rendement te laten halen uit B2B marktbewerking, zowel bij acquisitie als het ontwikkelen en behouden van bestaande klanten.