Met de infographic B2B Data insights voor de financiële sector lichten we een tipje van de sluier op. We hebben onze eigen en publieke bronnen doorzocht en geanalyseerd. Uit de data zijn een aantal interessante marketingfeiten gedestilleerd welke we samen met een top 5 kansrijke doelgroepen presenteren.

Binnenkort
De infographic voor Financiële sector is de eerste in een reeks. Naast deze infographic zullen binnenkort ook infographics worden uitgebracht voor de Facilitaire sector en voor zaken doen in België. Verhelderende informatie waarmee marketing en sales weten waar de kansen liggen en hoe ze met specifieke bedrijven het beste tot zaken kunnen komen. Inspiratie en motivatie met een duidelijke call to actie: Benut kansen die in de data verborgen liggen.

Sizo: Living data
In een wereld van living data zijn we continu op zoek naar de verhalen achter de data, de onderbouwing. We laten onze nieuwsgierigheid en technisch vernuft los op online ongestructureerde data en combineren dit met onze eigen gestructureerde data, een base met alle bedrijven en organisaties van Nederland en België. Hieruit ontstaan verhalen die laten zien waar  de mogelijkheden zich voordoen en waar nieuwe (onbenutte) kansen liggen.

Doorvragen loont
De Nederlandse markt bestaat uit 1.270.000 economisch actieve bedrijfslocaties. Wat wilt u daar verder van weten? Wij graven diep en vragen door. Met iedere klik, elke online publicatie en aankondiging, onthullen medewerkers en bedrijven hun plannen en ambities. Ze geven stukjes van de drijfveren, motivaties en concrete behoeften prijs. Samen maken we de puzzel compleet. Meer weten over hoe u met uw data de aanzet geeft tot het onthullen van de beste kansen. Laat data ook voor uw organisatie werken.

De infographic is een momentopname die snel inzicht geeft in een fractie van de beschikbare data. Download de infographic of bel voor een afspraak met onze living data specialisten. Zij komen de actualiteit brengen en bespreken graag hoe u uw data voor de marketing en sales van uw bedrijf of organisatie kunt laten werken.

 

Facebook
Twitter
Linkedin
Email

B2B Data Insights voor de Financiële sector B2B Data Insights voor de Financiële sector