De oplossingen van Sizo

Marktbewerkingsinzicht en advies

Heeft u inzicht in conversies uit uw marktbewerking? Heeft u enig idee hoe groot uw markt is? Weet uw wat het profiel is van uw belangrijkste klanten? Door de producten en diensten van Sizo slim in te zetten komt u tot heldere inzichten in de kansen bij uw klanten en prospects.

shutterstock_264754124
shutterstock_278477096 4

Voorspelmodellen en segmentatie

Om het maximale uit uw marketingbudget te halen en uw tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken, is het zaak om uw aandacht zo goed mogelijk over uw klanten en prospects te verdelen en zo gericht mogelijk met hen te communiceren. Sizo kan u helpen met het segmenteren van uw markt.

Marktbewerkingstools

In hoeverre zijn uw databronnen aan elkaar gekoppeld? Wanneer uw doelen helder zijn, uw segmentatie bepaald is en de proposities en kanalen bepaald zijn, is het minstens zo belangrijk om dit in een gestructureerd proces in te regelen.

shutterstock_269438183
datakwaliteit 2

Datakwaliteitsoplossing

Wist u dat jaarlijks gemiddeld 30 procent van de gegevens in uw database achterhaald, verouderd of anderszins vervuild is? Dit komt bijvoorbeeld doordat bedrijven verhuizen of contactpersonen veranderen. Een up-to-date database is daarom de belangrijkste randvoorwaarde voor efficiënte marktbewerking.

Doelgroepselectie

Bent u opzoek naar nieuwe leads? Uw prospectbestand veroudert sneller dan u denkt. Met nieuwe, actuele en correcte prospectsgegevens kunt u effectief in contact treden met uw doelgroep.  Met de Sizo doelgroepselectie helpt Sizo u snel en eenvoudig aan nieuwe prospects.

shutterstock_252391039