1 op 1 communicatie door bedrijfspersona's

Sizo Bedrijfsgedragtypes

Onze ambitie is 1:1 conversie. Onze visie is dat 1:1 conversie te realiseren is door 1:1 communicatie. Om 1:1 te communiceren is segmentatie nodig. Sizo kan u helpen met het segmenteren van uw markt. Sizo Segmentatie gaat verder dan het segmenteren op branche, omzet of aantallen medewerkers. Wij kijken naar het gedrag en de interesses van uw klant.

Wat is de Sizo Bedrijfsgedragtypes?

De Sizo bedrijfsgedragtypes (SBGT) clusteren groepen bedrijven op basis van gedrag inzake het gebruik van producten en diensten. Alle bedrijven binnen een segment hebben meerdere gezamenlijke kenmerken die iets zeggen over het gedrag, de productbehoefte en de gebruikshoeveelheid van de groep. Dit betekent dat niet alle bedrijven binnen dezelfde branche in hetzelfde segment zitten. Hetzelfde geldt ook voor alle afzonderlijke locaties van hetzelfde concern. Wanneer u de Sizo Bedrijfsgedragstypes afneemt krijgen alle organisaties binnen uw relatiebestand een kenmerk waaruit blijkt onder welk type deze organisatie valt.

Naast de standaard Sizo bedrijfsgedragtypes kunnen we ook maatwerk typologieën voor u ontwikkelen.

Wat kunnen Bedrijfsgedragtypes voor u betekenen?

• De Sizo bedrijfsgedragtypes kan gebruikt worden om uw markt te definiëren.

• Met de Sizo bedrijfsgedragtypes brengt u unieke segmentatie aan binnen uw klanten/prospect, waardoor u heel gericht de markt kan bewerken.

• De Sizo bedrijfsgedragtypes helpen bij het kiezen van de juiste tone of voice naar bedrijven (klanten en prospects) en het aanbieden van de juiste producten.

De types

Verzorgende specialisten

Verstrekkende aanbieders

Verstrekkende aanbieders

Regionale uitvoerders

Mobiele handelaren

Financiële regelaars

Faciliterende beheerders
Faciliterende beheerders
creërende arbeiders

Dagelijkse kantoorwerkers

Dagelijkse kantoorwerkers

Meer informatie?