"Wij hebben voor u de Nederlandse en Belgische markt volledig in kaart gebracht"

Sizo Database Nederland

De Sizo Database NL bevat actuele en kwalitatieve informatie over alle ruim 2,8 miljoen bedrijven en instellingen in Nederland.

De basis van de Sizo Database NL is de volledige data van KvK. Deze vullen wij aan met diverse ander bronnen zoals financiële data van Graydon en data vanuit CBS. Deze bronnen worden gecombineerd om de hoogst mogelijke dekking te creëren op generieke kenmerken zoals NAWT, SBI, postbusadres, URL, en geografische gegevens. De kwaliteit van deze basisbronnen wordt gevalideerd en verhoogd door middel van de respons vanuit callcenters. Inmiddels is de data uit deze bronnen slechts 20% van onze database.

De toegevoegde waarde van de Sizo Database NL ligt vooral in de overige 80% wat bestaat uit intelligente en relevante kenmerken. Hierbij kunt u denken aan profilingkenmerken, ICT en Telecom profielen, bereikskenmerken en event kenmerken (triggers). In totaal heeft de Sizo Database NL meer dan 500 kenmerken en is hiermee de meest uitgebreide zakelijke database van Nederland.


Sizo Database België

Sinds september 2016 beschikt Sizo naast haar leidende positie op de Nederlandse markt, ook over een volledig marktdekkende en unieke database van alle Belgische bedrijven.

De Sizo Database België bestaat uit 1,3 miljoen bedrijven en is daarmee marktdekkend. De Sizo Database BE is samengesteld uit diverse bronnen: de Kruispunt Bank, Trend TOP, Truvo, RSZ en Proximus.

belgie-3Hoewel Nederland en België buurlanden zijn, zijn de landen op het gebied van bedrijvenregistratie wezenlijk anders ingericht.  Om de Belgische data eenvoudiger toepasbaar te maken heeft Sizo een aantal unieke ontwikkelingen doorgevoerd. Zo heeft Sizo de concernverbindingen tussen organisaties in kaart gebracht  en eenduidige classificaties gemaakt voor branche en aantal medewerkers.  Dit stelt u in staat uw markt maximaal inzichtelijk te krijgen en zeer gericht te bewerken.

Met deze basis is Sizo in staat u ook  in de Belgische markt te voorzien van data, analyses, modellen en leads om groei te stimuleren, churn te verminderen en up- en cross sell potentieel te helpen ontsluiten.

Meer info

Wilt u persoonlijk advies over de mogelijkheden die de Sizo Database u kan bieden? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.